Om

Jeg heter Anniken, er født i 1972 og har 4 års kunstutdannelse. Jeg har tegnet og malt hele livet, og min største drøm da jeg var liten jente var å bli kunstner da jeg ble stor. Den drømmen ga jeg aldri slipp på, selv om begrepet kunstner har fått et videre begrep i min verden i dag.

Under mitt fjerde år på kunstskole fikk jeg imidlertid en redaktørstilling som skulle oppta all min tid i mange år fremover. Dette førte til en lang pause fra pensler og maling, men desto mer tid med digitale pensler. Jeg ble etterhvert en ekspert i Photoshop, og utdannet meg videre til webdesigner. I mange år levde jeg av webdesign og foto. Jeg er selvlært på foto.

Uansett hva jeg har gjort her i livet, har det alltid vært i en kreativ form og med hundre prosent lidenskap. Jeg brenner for kunst, skriving, matlaging og hjemmelaget hudpleie, sistnevnte holder jeg også holder kurs i. Begrepet multikunstner er kanskje litt forurenset og klisjefylt, men det stemmer likevel ganske godt med min identitet.

Inspirasjon

Jeg lar meg inspirere lett og mye. Jeg elsker farger, og selv om jeg i perioder jobber med sarte pasteller og hvitt, ender jeg alltid opp med å komme tilbake til sterke farger.

For øyeblikket jobber jeg med Alcohol Ink, et spennende medium med mange muligheter. Jeg produserer for tiden både bilder, kort og bokmerker, for å nevne noe.

Lagre

Lagre

Back To Top