Alveprosjektet

Alveprosjektet

De siste par månedene har jeg jobbet med alkoholblekk og alver. Det startet med at jeg ønsket å lage mine egne alve-orakelkort (les her om forskjellen på orakelkort og tarotkort). Disse holder jeg fortsatt på med (se bildet under), men det ene ledet til det andre, og plustelig hadde jeg alveprodukter i alle varianter. Alvebokmerker, kort og bilder kan kjøpes i nettbutikken.

Bildene kan tidvis være litt voldsomme fordi bakgrunnen er malt med alkoholblekk og sterke farger. Neste prosjekt blir derfor å lage en barnevennlig alveserie som kan henge på barnerom. Fargene vil bli lyse, lette og vennlige, og alvene vil få et helt annet uttrykk (trolig ikke sorte, tiden vil vise).

Ett av orakelkortene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top